Karsten van Baalen | Over Karsten
15273
page-template-default,page,page-id-15273,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
INSPIRATIONAL, PURPOSEFUL,  AND CREATIVE.

Door de juiste instelling en spontaan te gaan reizen ben ik op ontdekkingsreis gegaan. Niet om nieuwe perse nieuwe fysieke plekken in de wereld te ontdekken, dat is bijzaak, maar ook zeker een van de mooie ervaringen. De echte ontdekking bevindt zich diep van binnen. Een reis, oneindig, persoonlijk, maar vol met relevante ontdekking om mijn leven een Purpose te geven. Een persoonlijke reis en ontdekking naar mijn ware zelf.

Ik ben Karsten en ik reis de wereld rond om enerzijds de wereld mee te maken vanuit diverse perspectieven en om mijzelf te leren kennen. Een win-win situatie betreft ontwikkeling. Door middel van deze mooie verhalen probeer ik mensen te inspireren en deel ik mijn ervaring met mijn lezers. Naast het reizen ben ik gefascineerd door alles wat op vier wielen rijd. En daar schrijf ik af en toe dan ook graag over :). Door diep stil te staan bij mijn eigen gedachten en emoties probeer ik mijn droom waar te maken om de hele wereld te zien en vast te leggen in beeld en woord. Ik hoop een ieder te inspireren en om uiteindelijk Purpose te vinden hun eigen leven.

“The purpose of life is not to be happy. It is to be useful, to be honorable, to be compassionate, to have it make some difference that you have lived and lived well.”
― Ralph Waldo Emerson